Beherberung & Gastronomie

Apart Dirndltal

Apart Dirndltal

Helga und Werner Krückel
2 Ferienwohnungen für jeweils 2-4 Personen
Siedlung 23
3211 Loich
Tel.:  (+43) 0681/84 666 888 oder (+43) 0664/73 518 773
E-Mail: apartment.dirndltal@gmail.com
Homepage: www.apartment-dirndltal.at

Einkaufsmarkt Loich

Nah&Frisch
Loich 5
3211 Loich
Kaffeeecke, Postpartnerstelle
Tel.: (+43) 02722/8458
geöffnet: Mo, Di, Mi, Do 6.45 - 12.00 Uhr; Fr 6.45 - 12.00 Uhr und 15.00 - 18.00 Uhr; Sa 6.45 - 12.00 Uhr

Ferienwohnung Marlene

Wolfgang Diendorfer
1 Ferienwohnung
Siedlung 5
3211 Loich
Tel.: (+43) 0650/9700 920
E-Mail: wodin@aon.at

Gästehaus Forstner

Gästehaus Forstner

Gertrude Forstner
2 Ferienwohnungen Hammerlmühlgegend 3
3211 Loich
Tel.: (+43) 0680/13 34 536
E-Mail: ferienwohnung.mostviertel@gmail.com
Homepage: http://www.ferienwohnung-mostviertel.at

Julius Seitner Hütte am Eisenstein (1185m)

Julius Seitner Hütte am Eisenstein (1185m)

Tel.: (+43) 01/405 26 57 (Alpenverein Gebirgsverein)
Alpenverein Julius Seitner Hütte

Aktuelle Informationen unter www.alpenverein.at/juliusseitnerhuette

E-Mail: juliusseitnerhuette@gebirgsverein.at

Landhaus Ingrid

Landhaus Ingrid

Familie Staudinger
Loich 7
3211 Loich
Tel.: (+43) 0660/82 45 002
Tel.: (+43) 02722/82 45
Fax.: (+43) 0272/82 45-60
E-Mail: office@ingrid-landurlaub.at
Homepage: www.ingrid-landurlaub.at

Pielachtaler Moststube

Jausenstation Familie Schweiger
Do-So ab 14.00 Uhr
Dobersnigg 3 (beim Bahnhof)
3211 Loich
Tel.: (+43) 02722/8440

Zwergerlhof Moser

Zwergerlhof Moser

Sabine und Mario Moser
4 Apartments
Schwarzengrabengegend 3
Tel.: (+43) 02722/83 82
Fax.: (+43) 02722/83 82-34
E-Mail: urlaub@zwergerlhof.at
Homepage: www.zwergerlhof.at

We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.